AGORA – IKSZT-k térségi együttműködés akcióterve Somogyban

AGORA – IKSZT-k térségi együttműködés akcióterve Somogyban

Június utolsó napján a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központ és a Nemzeti Művelődési Intézet látta vendégül a somogyi IKSZT-kben dolgozó kollégákat.

Horváth Gáborné a kaposvári AGORA vezetője köszöntötte a megjelent munkatársakat, majd bemutatta a központot. Kitért a térségi együttműködés múltjára és jelenére, valamint kérdéseket fogalmazott meg a jövővel kapcsolatban.

Az AGORA és az IKSZT-k dolgozóit közös gondolkodásra ösztönözte, mely során feltárták a lehetséges közös célokat, megfogalmazták gyengeségeiket, erősségeiket. Miókovics Eszter tanácsadó segítségével képet kaphattak a jelen lévők arról a folyamatról, mely során elérhető a térségi együttműködés.

A cél elérése érdekében megfogalmazódott egy megyei nagyságrendű akcióterv, melynek első lépése a megyében található összes IKSZT-ről információk gyűjtése és a személyes kapcsolatfelvétel.

A találkozón meghatározták a célok megvalósításához szükséges részfeladatokat, határidőket valamint felelősöket. Az AGORA munkatársai felvállalták a segítő részvételt és a folyamatkövetést is.

Letölthető előadás: eloadas_ossz

Kapcsolódó cikk.

Takács István